Akce v Dolních MěcholupechAktualityZdravé Dolní Měcholupy

Ohlédnutí za Veřejným fórem 2023

Ve středu 17. května proběhlo ve sportovní hale 3. Veřejné fórum Dolní Měcholupy Vašima očima. Počet přítomných se přiblížil stovce a jsme za to velice rádi. Podněty, které jste přinesli, budou po ověření v on-line hlasování zveřejněny na webu městské části a budou prioritně řešeny.

O doprovodný program na letošním fóru se postaraly nejmenší děti pod vedením lektorky Lucie Švorcové Kořínkové z Tria Malý háj a předvedly, co se naučily v kroužcích „Hrajeme si s dětmi“ a „Malý muzikant“.

V průběhu akce jste také kuličkami hlasovali pro nejlepší návrh loga pro komunitní centrum (KCDM). Vybrali jste logo šestadvacetileté Nikol, která získala za svou snahu voucher v hodnotě 5 tisíc korun na nákup ve Westfield Chodov.

Moc nás těší, že autoři návrhů vylepšení veřejného prostoru v rámci participativního rozpočtu Kilo pro Dolní, přijali naše pozvání a přišli na fórum prezentovat své nápady. Těšíme se, který z návrhů bude realizován. Rozhodují o tom vaše hlasy v anketě, která končí 30. června, tak nezapomeňte hlasovat.

Novinkou letošního fóra byl dětský koutek s hlídáním. Snad bylo podporou, aby se mohly zúčastnit programu i rodiny s malými dětmi.