Akce v Dolních MěcholupechAktualityJunioRok2024Zdravé Dolní Měcholupy

Zdravý duch Dolních Měcholup

Připravte se na Den plný zdraví, rovnováhy a pohody!

MČ Dolní Měcholupy vás srdečně zve na speciální akci „Zdravý duch Dolních Měcholup“, která se uskuteční 19. 10. 2024 od 10:00 v prostorách Komunitního centra a Sportovního klubu Dolní Měcholupy Na Paloučku 11. Přijďte s námi strávit den plný aktivit zaměřených na tělesné a duševní zdraví, relaxaci a obnovu energie.

Co vás čeká?

  • Fyzioterapie s Fascia Clinic Prague s.r.o.  a jeho týmem – Víte, co jsou fascie a jak obrovský význam mají pro naše pohybové aktivity? Objevte, jak fyzioterapie může zlepšit vaše zdraví a podpořit aktivní životní styl. Praktické ukázky s odborníky vám pomohou najít cestu k lepší fyzické kondici a prevenci bolestí.

 

  • Cvičení jógy s Katkou – Pro začátečníky i pokročilé. Jóga vám pomůže najít vnitřní klid, zlepšit flexibilitu a posílit tělo i mysl. Pod vedením zkušené instruktorky se naučíte základní i pokročilé techniky. Zastavte se v divokém kolotoči povinností a na chvíli spočiňte sami se sebou.

  • Workshop olejových esencí s Luckou C. – Zjistěte, jak esenciální oleje mohou podpořit vaše zdraví, zlepšit náladu a uvolnit napětí. Naučíte se, jak esence používat v každodenním životě. Vyrobíte si sůl do koupele a svůj vlastní originální roll-on (parfém).

  • Zdravá svačinka s Ferdou – Milé děti, překvapte rodiče svou samostatností a připravte si s radostí svačinku do školy. Rodiče jistě potěší, že Ferda dělá sendviče ze zdravých surovin a dokáže vám, že zdravé je i chutné!

  • ART relaxace s Danielou – Vyzkoušíte si jednoduchou ilustraci pomocí imaginace. Vyzkoušíte si výtvarné techniky – kresbu tuší, tužkou, olejovým pastelem a akvarelem. Zažijete různé způsoby komunikace prostřednictvím společného malování. Domů si odnesete vlastní umělecké dílko.

  • Kruháček s Míšou – Dáte si trochu do těla, aby se vám vyplavily endorfiny a rozproudila krev. Můžete si být jistí, že se budete cítit skvěle.

  • Vázání věnců s Iwonou – Kreativní květinové dobrodružství. Odnesete si krásnou přírodní dekoraci, kterou si sami vytvoříte z živých i sušených květin a s oblíbeným eukalyptem.

  • Sportovní soutěžení s trenérem – Vytvoříte tým rodič a dítě a ukážete v soutěžních disciplínách ostatním, jak jste skvělí. Pohár vítězů bude přetékat vitamíny.Máme pro vás zábavné disciplíny:Švihadlo, střelba na přesnost, slalom na čas, nášlapy na čas, skok do dálky, sprint 20m, hlavičky a nožičky.
  • Potravinová pyramida se spolkem Automatky – Jaké jsou vaše znalosti v oblasti složení a označení potravin? Zahrajeme si éčkové pexeso? Zkusíme navrhnout obal snídaňových cereálií.

  • A k tomu ještě: Zdravé občerstvení s Luckou K. – Ta pro vás nachystá výběr zdravých jídel a nápojů, které vám dodají energii a chuť do života. Představí vám trendy v oblasti výživy a ukáže, jak snadno zařadit zdravé jídlo do svého jídelníčku.

 

Od 14 – 16h můžete nechat své dětičky s naší chůvou Katkou v Měchurce, aby si užili zábavné aktivity, zatímco vy si například dáte do těla na Kruhovém tréninku s Míšou.

Proč přijít?

➡️Získáte praktické rady, jak zlepšit své zdraví

➡️Prožijete den plný pohybu a relaxace

➡️Naučíte se, jak harmonizovat tělo i mysl pomocí přírodních metod

➡️Setkáte se s odborníky a lidmi, kteří sdílejí stejný zájem o zdravý životní styl

➡️Akce je vhodná pro všechny věkové kategorie – od dětí až po seniory! Stačí si s sebou vzít podložku na jógu a dobrou náladu. Přijďte načerpat inspiraci, vyzkoušet si nové techniky a strávit příjemný čas v kruhu stejně naladěných lidí.

Kdy a kde?

📆Datum: 19. 10. 2024

🕛Čas: 10 – 17 hodin

📍Místo: KCDM Na Paloučku 11

Program:

ART relaxace 10 – 11:30 200,-(-50%DM)*
ART relaxace 13 – 14:30 200,-(-50%DM)
Věnce 11,30 – 13 500,-(-50%DM)
Věnce 14:30 – 16 500,-(-50%DM)
Jóga 10 – 11 zdarma
Sport -tým 13 – 14:30 zdarma
Esence 10:30 – 12 400,-(-50%DM)
Esence 13 – 14:30 400,-(-50%DM)
Svačinka 11 – 12 zdarma
Kruháček 13 – 14 180,-(-50%DM)
Fyzioterapie 11 – 14 zdarma
Fyzioterapie 14 – 15 zdarma
Zábavné hlídání 14 – 16 zdarma
Potravinová pyramida 14 – 16 zdarma

*Sleva pro občany DM

Doporučujeme se registrovat předem kvůli omezené kapacitě workshopů a cvičení na rodina@dolnimecholupy.cz

Těšíme se na vás!